( اطلاعات جادویی ) information magick
The web for information این وب برای آشنایی دوستان در جهت کسب اطلاعات متافیزیکی و جادویی می باشد. metaphysical and magical is familiar friends.
میوه اژدها Pitaya (سایر اسامی: پیتایا، پیتاهایا، هو لونگ گو، گلابی توت فرنگی، نانتیکافروت یا تان لانگ) به میوه چندین نوع کاکتوس اطلاق میشود. این میوه بومی مکزیک و آمریکای مرکزی و جنوبی است و در ضمن در کشورهای آسیای جنوب شرقی همچون ویتنام، تایوان، جنوب چین، جزیره اکیناوا (ژاپن)، فیلیپین و مالزی هم کشت میشود، و در اسرائیل نیز موجود است. میوه اژدها تنها در شب شکوفه میکند؛ شکوفههای آن بزرگ و سفید هستند و معمولاً «گل شب» یا «ملکه شب» نامیده میشوند. خصوصیات : این میوه در پنج رنگ وجود دارد که بسیار آبدار هستند و هر رنگ طعم و مزه مخصوص به خود را دارد. دانههای درون این میوه مانند سیاه دانه هستند و از کاشت و پرورش آنها میتوان درخت جدیدی بوجود آورد. درختی که این میوه از آن بوجود میآید پیتایا نام دارد که ۳۰ تا ۵۰ روز بعد از شکوفه دادن میوه میدهد و در بعضی حالات ۵ تا ۶ بار در سال میوه میدهد. رشد میوه اژدها
کاکتوس که میوه اژدها میدهد میتو.اند بین چند اینچ رشد کند در مدت ۲۰ دقیقه. بهترین آب و هوا برای رشد ، آب و هوای گرمسیری است. گرمسیری یا خشکی که ۲۰-۲۵ میلی لیتر در سال بارندگی داشته باشد تا بتواند با افزایش درجه حرارت مقابله کند. اگرچه آنها دوست ندارند بیش از حد مرطوب باشند. دوره های طولانی آب و هوای سرد میتواند گیاه را از بین ببرد. با اضافه کردن مواد آلی و مواد غذایی به خاک خوب رشد میکنند حتی میتوانند با ریشه های هوایی هم رشد کنند. انتشار کاکتوسها برای میوه اژدها از دانه های موجود در میوه برای انتشار دادن آن استفاده میشود. در گلادان حاوی کمپوست ریگدار، دانه را در گلدان محصور به کیسههای پلی اتیلن می کاریم و آب می دهیم. بعد از دو هفته با مراقبت، نهال شروع به رشد میکند. در ابتدا دو برگ ظاهر میشود. از این نقطه به بعد ساقه خاردار شروع خواهد شد بین مرکز این برگها. برگها پس از چند ماه از بین میروند. خواص درمانی : میوه اژدها دارای انواع ویتامینها است و در جلوگیری از سرطان روده بزرگ و دیابت موثر است. همچنین سرشار از املاح معدنی است که باعث کاهش کلسترول و تنظیم فشار خون میشود. مصرف دائم آن میتواند آسم و سرفههای شدید را بهبود دهد و از خاصیت آنتی اکسیدان بالایی بر خوردار است. ▪ این میوه که منبع خوب آنتی اکسیدان است از فعالیت رادیکال های آزاد که باعث بروز سرطان و بیماری های دیگری می شود، جلوگیری می کند.
بخشد.
▪ مصرف منظم این میوه به کاهش وزن کمک می کند.
رنگهای میوه : این میوه در ۵ رنگ وجود دارد: رنگ میوه سفید با پوسته قرمز رنگ میوه قرمز با پوسته قرمز رنگ میوه سفید با پوسته زرد (کمیاب) رنگ میوه صورتی با پوست قرمز رنگ میوه سفید با پوست صورتی از میوه این درخت مربا و شربت هم درست میکنند و شربت درست شده از این میوه دراگونیتی نام دارد. این میوه در صورت خراب شدن همانند موز و سایر میوههای گرمسیری ابتدا لکههای قهوهای پیدا کرده و سپس سیاه میشود. Pitaya معمولا به عنوان میوه اژدها نامیده می شود. این میوه بسیار زیبایی است که گل های خیره کننده و یک شکل و رنگ شدید است. میوه اژدها است که معمولا به رنگ قرمز تیره، هر چند برخی از انواع این میوه به رنگ صورتی یا زرد هستند. پوست میوه اژدها، پوست نازک می باشد. پوست معمولا پوشیده از فلس، و مرکز این میوه از پالپ قرمز یا سفید، مزه شیرین ساخته شده است. جنوبی آمده اند. فرانسوی ها به میوه اژدها به ویتنام بیش از صد سال پیش آورده شده است. میوه اژدها بیشتر در خانوادههای ثروتمندان خورده می شده است. در حال حاضر، میوه شکوفا را در ایالت های آمریکا مانند تگزاس و در مکزیک و دیگر کشورهای آمریکای جنوبی از جمله آرژانتین و پرو نیز افزایش یافته است. سانتی متر تا بیست فوت (حدود شش متر) رشد می کنند. در مناطق گرم با بارش سنگین شکوفا می شود. دوره سرما بوته، کشتن را دوست دارد و درجه حرارت بالا که در کشورهای گرمسیری یافت. در این زمان اتفاق می افتد اجازه می دهد تا به ظهور میوه. گل میوه اژدها دارای عطر و بوی بسیار زیبا، و می تواند هوا شب هر جا که گیاه رشد می کند را پر کنید. است. میوه اژدها سرد خوشمزه است و می تواند در آب میوه و سالاد میوه خدمت کند. آنها همچنین می توانند به الکل اضافه شده و یک نوشیدنی بسیار خوشمزه شود. میتوان مثل گاز گرفتن یک سیب و یا خوردن آب انار از مرکز آن را خورد.
میوه اژدها بهتر است خام یا پخته خورده شود؟ معمولاً آن را سرد میخورند . با یک قاشق داخل آن را درمیآورید طعم شیرین و خوشمزه ای دارد. دادن گوشت آن از طریق آبمیوه گیری و یا می توان آن را به شراب تخمیر شده اضافه کرد.
میآمد. اگر اژدها کشته میشد میوه میشد و با جمعآوری میوه آن را به امپراطور هدیه میکردند و به عنوان یک گنج محسوب میشد. سربازانی که پیروز میشدند از گوشت اژدها بخورند قدرتمند میشدند.
زالزالک و یا کویج با نام علمی Crataegus aronia یکی از گیاهانی است که در ایران از جمله در بلندی های بالای 2500 متر در استان کهکیلویه و بویراحمد، استان اصفهان به خصوص شهرستان نجف آباد می روید. این گیاه دارای دو نوع سفید و قرمز می باشد. بد نیست بدانید در شمال ایران گونه های وحشی زالزالک به شکل خودرو در جنگل ها می روید که به آن " ولیک" می گویند. این میوه اگر چه جثه ای کوچک دارد ولی بسیار پُرفایده و مغذی است و به رنگ های زرد و نارنجی در اکثر نواحی معتدل می روید. رسیده ی این میوه، شیرین، گوشتی و دارای هسته های زرد رنگ فراوان است که اگر با احتیاط مصرف نشود هسته های آن می تواند قاتل دندان های شما باشد. خواص درماني هسته اي زالزالک -اگر آن را نرم بکوبيد و بخوريد، اسهال را برطرف مي کند؛ هم چنين از احتلام شبانه جلوگيري مي کند. خواص درماني گل زالزالک -هر روز 40 گرم از آن را در يک ليتر آب جوش دم کرده و بنوشيد، آثار مفيدي در تنظيم فشار خون دارد؛ ضعف قلب را برطرف مي سازد؛ آنژين را درمان مي کند؛ براي درمان ورم آئورت مفيد است؛ اختلالات عصبي از جمله نگراني، بي خوابي، سرگيجه، احساس صدا در گوش و نظاير آن را درمان مي کند.
بنوشيد، ضد اسپاسم است. همچنين داروي مفيدي براي دوران يائسگي به شمار مي رود.
سازد. خواص درماني برگ زالزالک -50گرم از آن را در يک ليتر آب بجوشانيد و پس از خنک شدن روزي سه بار آب آن را در دهان بگيريد. برفک دهان را برطرف مي سازد و آبسه لثه را نيز باز مي کند. اگر در گلو غرغره کنيد. درد گلو و آنژين را درمان مي کند.اگر به پوست بماليد پوست ظريف شده را درمان کرده و سالک را رفع مي کند. زالزالک و دیابتنتایج یک پژوهش نشان داد: مصرف خوراکی زالزالک در دیابت قندی باعث کاهش گلوکز و LDL کلسترول سرم می شود. این مطالعه با اثر مصرف خوراکی سرشاخه ی زالزالک بر غلظت گلوکز و لیپیدهای سرم و تراکم سلول های بتا در موش های صحرایی دیابتی بررسی شد. یافته های این مطالعه حاکی است در گروه دیابتی درمان شده با گیاه، غلظت گلوکز سرم به طور معنی دار در هفته های سوم و ششم کمتر از گروه دیابتی بود. کاهش سطح گلوکز و لیپیدهای سرم در بیماران دیابتی با استفاده از گیاهان دارویی از اهمیت زیادی برخوردار است. خلاصه ی این پژوهش در مجله ی غدد درون ریز و متابولیسم ایران انجام شد.
دیگر خواص زالزالکاین میوه به علت غنی بودن از اسید تارتاریک و اسید مالیک نیز در مواقع کم خونی و سل اثر نیکویی دارد. زالزالک به دلیل آن که دارای مقدار زیادی تانن است بسیار قابض بوده و می توان آن را جهت درمان اسهال های خونی به کار برد. البته نوع کوهی آن قابض تر از سنجد است و از خونریزی معده نیز جلوگیری می کند. رنگ زرد و صورتی این میوه در بدن تبدیل به ویتامین A می شود و اشتها را زیاد می کند. البته این میوه را وقتی که کاملا رسیده و رنگ انداخته مصرف کنید تا دچار ناراحتی های گوارشی ناشی از خام بودن میوه نشوید. زالزالک اگر به خوبی خشک شود تنها مقداری از ویتامین C ی خود را از دست می دهد ولی دیگر ترکیبات شیمیایی خود را حفظ می کند. لذا برای نگهداری زالزالک خشک باید آن را در محلی که هوایش دائما عوض می شود نگه داشت. البته در مقایسه، میوه ی تازه ی زالزالک اثرات نیکوتری دارد و می تواند به ازدیاد شیر مادران شیرده و افزایش کیفیت آن بیفزاید.
معده بسيار توصيه مي شود. مهم ترين اثر زالزالك روي قلب، تنظيم كردن حركات نامنظم آن است و از تپش قلب و ضربان شديد آن جلوگيري مي كند.
شود. همچنين زالزالك در درمان آنژين و تصلب شرايين(سفت شدن ديواره رگ ها) بسيار كاربرد دارد. خاصيت آنتي اكسيداني عصاره ي زالزالك مكمل غذايي مقوي عمل كرده و در تنظيم وزن، گلوكز خون و التهاب نقش داشته باشد. بالايي از مواد آنتوسيانين، بسيار مفيد است و در رنگ هاي مختلف اين ميوه آنتوسيانين هاي زياد و متفاوتي يافت مي شود كه دانه هاي زالزالك را از فشار اكسايشي نور خورشيد حفظ مي كنند. مي كند. مثبت مي گذارد و اين تاثير به دليل خواص ضد التهابي ماده ي آنتوسيانين موجود در آن است، به طوري كه ثابت شده بسياري از بيماري ها به دليل التهاب هاي كنترل نشده اي است كه دامنگير ما مي شود. دادند كه از پيش مبتلا به ديابت بودند. گروه آب خالص و به گروه دوم مخلوط آب و عصاره ي زالزالك دادند و اين كار را تا 6 ماه ادامه دادند و وزن و چربي بدن، قند خون و شاخص هاي مولكولي التهابي آن ها را مورد بررسي قرار دادند. گروه ديگر، از كاهش وزن بيشتر، چربي كم تر ، قند خون و تر يگليسيريد پلاسماي پايين تر و چربي LDL كم تري برخوردار بودند. مشكلات التهابي را كاهش مي دهد. اكسيداني آن ها تغيير مي كند. ميوه هاي قرمزرنگ داراي اثر قوي، صورتي اثري ضعيف و زرد اثر ضعيف تري دارند. حركات نامنظم قلب را تنظيم مي كند. لذا دم كرده ي آن براي درمان بيماري هاي مزمن قلب استفاده مي شود.
-ميوه آن محرک، قابض، ملايم، مقوي معده، مفتح و باز کننده گرفتگي ها است. هم چنين براي درمان قولون و ورم قولون و التهاب امعاء و تنظيم عمل روده مفيد است.
-اعصاب فرسوده را آرام مي سازد.
کنيد و هر روز يک چهارم آن را بخوريد، اسهال خوني را بند مي آورد.
مي کند؛ براي درمان بزرگ شدن قلب مفيد است؛ ضربان قلب را متعادل و مرتب مي کند؛ ضعف قلب را برطرف مي نمايد.
را برطرف و فشار خون را درمان مي کند.
پوست بماليد؛ لک هاي سرخ را برطرف مي سازد. نظرات شما عزیزان: سوگند
ساعت13:52---28 شهريور 1393
لاییییییییییییییییییییکککککککک ککککککککککک داری
پاسخ::ممنون مهسا
ساعت12:37---28 شهريور 1393
بلاگه قشنگ و علمی داری
پاسخ::ممنون
سلام وبتو دیدم وب خوبی داری امید وارم همیشه موفق باشی
پاسخ:ممنون عزیزم شنبه 15 شهريور 1388برچسب:زیباترین دانه های درختان, :: 12:19 :: نويسنده : آتش
موضوعات پيوندها
تبادل لینک
هوشمند نويسندگان
|
||||||||||||||||
|